Nieuws > schoolnieuws > We gaan weer naar school!

We gaan weer naar school!

Op dinsdag 1 september zijn we weer begonnen. Voor sommigen was het even wennen,maar het was fijn om elkaar weer te zien. De eerste weken staan in het teken van elkaar beter leren kennen, samenwerken en groepsvorming. We noemen deze weken: De Gouden Weken.

Er werd ook (voor het eerst sinds maanden) een hoofdluiscontrole gehouden: op het plein en met ondkapjes en handschoenen. Maar.... er werden geen luizen gevonden. De volgende controle is dan ook na de herfstvakantie. (Blijf thuis wel controleren!)

Halen en brengen doen we nog steeds via het zoen en zoef systeem. De kinderen kunnen worden gebracht tussen 8.15 en 8.30 uur en worden bij het hek opgewacht door een leerkracht. Op halen kan voor de onder- en middenbouw om 14.15 uur en voor de tussen- en bovenbouw om 14.30 uur. Op woensdag gaan de onder- en middenbouw uit om 12.00 uur en de tussen- en bovenbouw om 12.15 uur.

De klaarovers staan er voor schooltijd, om 14.30 uur en om 12.15 uur.

Het Coronaprotocol is weer geactualiseerd en kunt u hier vinden: Portals/27/Draaiboek%20weer%20volledig%20naar%20school%20010920_1.pdf