Nieuws > schoolnieuws > Musical Mamma Mia

Musical Mamma Mia

Ondanks de beperkingen die er momenteel gelden door het Coronavirus, kon de musical dit jaar tóch doorgaan. De leerlingen van de bovenbouw zongen, dansten en speelden de sterren van de hemel in de musical ‘Mamma Mia’, gebaseerd op de hits van Abba. Tamara  en Lieke  schitterden als Sophie, Mahina en Destiny als moeder Donna, Nikki als de verloofde van Sophie, en ook de andere kinderen van de bovenbouwgroep 7/8 gingen volledig op in hun rol. Dit alles onder regie van meester Herman en juf Laura.

Omdat de voorstelling naar het einde van het jaar was verschoven en er alleen voor de ouders van groep 7 en 8 werd opgetreden, kreeg de musical echt het karakter van een afscheidsmusical. Er werd dit jaar echter niet alleen afscheid genomen van groep 8, maar ook van hun meester, Herman Brummel. De meester heeft, in de loop der jaren, op veel kinderen een onuitwisbare indruk achtergelaten. Velen herinneren hem als de meester, die zo goed kon uitleggen, die grapjes maakte  en leuke gymlessen gaf.