Nieuws > schoolnieuws > School vanaf 11 mei open

School vanaf 11 mei open

Lees hier het draaiboek heropening school vanaf 11 mei a.s.

Hieronder leest u hoe we ons thuisonderwijs in de periode van sluiting hebben vormgegeven:

Omdat alle scholen dicht zijn, krijgen onze leerlingen thuisonderwijs:  Werken met snappet, in de werkboekjes, lezen in je leesboek, maar ook buiten spelen en gymoefeningen doen... En wat een creatieve ouders zijn er!  Die verzinnen de leukste praktische opdrachten. We hebben heel veel foto's gekregen van kinderen die goed bezig zijn. Super! We zijn trots op jullie!!! Inmiddels hebben we gehoord dat de scholen in ieder geval t/m de meivakantie dicht zijn. We moeten het helaas dus nog een poosje zonder elkaar doen.

We missen jullie erg en daarom houden we via Parro en Facebook contact!

Hier kunnen jullie de nieuwsbrieven van de juffen lezen over deze week, met foto's en nieuwtjes.

week 2 in de Bovenbouw
week 2 in de Middenbouw