Groei naar

de beste versie

van jezelf

Image Alt Text

Maak

kennis met

onze school

Kamp

Kamp

De bovenbouw is op schoolkamp geweest naar Ameland. Na een warme bootreis vertrokken we op de fiets naar Hollum, waar we 3 dagen zouden verblijven. Bij het groepshuys konden we lekker chillen en bijkomen van de fietstocht. Daarna gingen we natuurlijk naar het strand en er gingen zelfs een aantal bikkels de zee in (13 graden!).

Helaas ging het 's avonds regenen en konden de bos- en duinspellen niet doorgaan, maar we hebben er in de accomodatie een gezellige avond van gemaakt. De volgende dag was het gelukkig droog en konden we 's ochtends het Uitdaagspel spelen. Iedereen kon iedereen uitdagen met een sport- of spelactiviteit. 's Middags zijn we (natuurlijk ;-) weer naar het strand geweest en daarna hebben we de vuurtoren beklommen. 's Avonds hebben we in de duinen gespeeld en daarna was er een disco.

Na een rustige nacht brak de laatste dag alweer aan en moesten de spullen worden ingepakt, het huis worden opgeruimd en moesten we ons klaar maken voor de fietstocht terug naar Nes. Daar konden we shoppen en op soeveniertjesjacht. We sloten het kamp af met een heerlijk ijsje, dat Sijmen en Rijk trakteerden, omdat ze binnenkort jarig zijn. 

Het was een geweldig kamp om nog lang op terug te kijken! 

 

 

Previous Article Koningsspelen
Next Article Afscheid