Groei naar

de beste versie

van jezelf

Image Alt Text

Maak

kennis met

onze school

Afscheid

Afscheid

Afscheid nemen doet een beetje pijn, maar toch moeten we dit jaar afscheid nemen van verschillende leerkrachten en natuurlijk van de kinderen van groep 8.

Juf Petra en juf Kristel gaan ons verlaten en starten na de zomervakantie op andere scholen. Er is ook afscheid genomen van juf Hanneke, die na 19 jaar werkzaam geweest te zijn op de school, stopt als directeur. Met een geweldige circusdag, die uitmondde in een optreden voor de (groot)ouders en aansluitend een receptie, eindigde haar carrière op de Montessori Sterrenschool Geerstraat.  Zij heeft haar directietaken inmiddels overgedragen aan Mike Gallé. 

Met de musical Groepj8seizoen heeft groep 8 afscheid genomen van de basisschool. De kinderen schitterden tijdens het optreden voor ouders en bekenden, waarna ze door juf Maayke werden toegesproken. Met een lach en een traan verlaten ze de school en vervolgen ze hun weg  op verschillende scholen voor VO in Apeldoorn, Epe, Twello en Deventer.

Foto's van de circusdag en de musical zullen binnenkort in het fotoalbum geplaatst worden.

Vrijdag 8 juli begint de zomervakantie in Midden Nederland. Onze school zal open blijven tot 28 juli. Er gaan de komende weken nog verschillende kinderen naar school, maar op 28 juli is het voor iedereen vakantie. Op 22 augustus wordt iedereen weer op school verwacht voor een nieuw schooljaar.

Next Article Nieuwsbrief