Image Alt Text

actie voor de Oekraïne

De hele week hebben de kinderen geld ingezameld voor giro 555. Door o.a. het doen van klusjes, het verkopen van knutsels, het ophaln van lege flessen, het verkopen van koekjes werd al veel geld verdiend. Vandaag, woensdag, werd de actie afgesloten met een minimarkt op het schoolplein. Op het plein konden ouders en kinderen armbandjes kopen, zich laten schminken, een plaatje aanvragen bij dj-Oris, grabbelen in de grabbelrok van juf Hanneke, blikgooien en taartjes en koekjes kopen die de kinderen zelf gebakken hadden. Er werd maar liefst ruim € 496,74,- opgehaald met de acties en de minimarkt, maar daar kwam nog wat later ingeleverd geld bij. Een gift vulde het totaal aan tot € 600,-! Dit bedrag maken we over op giro 555! Geweldig!!!! Bedankt voor jullie inzet!!!!

Previous Article Montessoridag
Next Article Pasen