Zie

wat je

moet weten

Schooltijden

Vanaf 8.15 uur is uw kind van harte welkom om alleen of samen met u de school binnen te komen. We vinden een flexibele overgang tussen thuis en school belangrijk. Daarom bieden we ruim de tijd aan kinderen om contact te maken met leeftijdsgenootjes. Voor schooltijd gaat onze aandacht uit naar de kinderen. Voor een kort berichtje kunt u de groepsleerkracht natuurlijk wel even aanschieten. Heeft u meer tijd nodig? Dan vragen we u een afspraak te maken, zodat we er even voor kunnen gaan zitten.

We starten de schooldag om 8.30 uur en gedurende de dag bouwen wij meerdere kleine rust- en beweegmomenten in zodat er een duidelijk ritme in de dag is.

Om 12.00 uur eten we samen met de kinderen en daarna kunnen de kinderen onder toezicht van de groepsleerkrachten buiten spelen. Bij slecht weer bieden we binnenactiviteiten aan.

Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag gaat de school om 14.30 uur uit. Op woensdag gaat de school om 12.15 uur uit.