Nieuws > schoolnieuws > Safaridag

Safaridag

We hebben 'Meester en Juffendag' gevierd op (bijna) de laatste schooldag. Op deze dag namen we ook afscheid van groep 8. De kinderen (en de juffen en de meester) mochten verkleed komen in safaristijl. Na het zingen op het plein en de cadeautjes in de klas (Wat een leuke originele cadeaus hebben we gekregen!!!!) werden de kinderen in groepen verdeeld en werd het safarispel gespeeld. Er werden prachtige parken ingericht met wilde dieren, die de kinderen konden kopen. Het geld moesten ze met opdrachten verdienen. Tijdens het spel ging het om creativiteit, sportiviteit en samenwerken.

Aan het einde van de ochtend werd er afscheid genomen van groep 8. Met motoren werden Juneiada, Annabel en Luka opgehaald en verlieten ze voor het laatst de school. Succes in de brugklas, Juneiada, Annabel en Luka!!!